Πρόσκληση στελέχωσης δημόσιων γραφείων

dimosio-grafeio-adeio-620x320

Για υποβολή υποψηφιοτήτων τους υπαλλήλους του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ. και των Ο.Τ.Α. α' και β' βαθμού, οι οποίοι ενδιαφέρονται να αποσπασθούν για τρία (3) έτη στο Σ.Ε.Ε.Δ.Δ, προκειμένου να στελεχωθούν, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3 του Ν. 3074/2002 (ΦΕΚ 296/Α/2002) όπως ισχύει, η Κεντρική Υπηρεσία και τα Περιφερειακά Γραφεία του Σώματος Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.), με είκοσι εννέα (29) Επιθεωρητές-Ελεγκτές Δ.Δ, τους καλεί ο Αναπληρωτής Υπουργός, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
 Υποβολή υποψηφιοτήτων:
Ο Αναπληρωτής Υπουργός, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, προκειμένου να στελεχωθούν, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3 του Ν. 3074/2002 (ΦΕΚ 296/Α/2002) όπως ισχύει, η Κεντρική Υπηρεσία και τα Περιφερειακά Γραφεία του Σώματος Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.), με είκοσι εννέα (29) Επιθεωρητές-Ελεγκτές Δ.Δ., προσκαλεί για υποβολή υποψηφιοτήτων τους υπαλλήλους του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ. και των Ο.Τ.Α. α' και β' βαθμού, οι οποίοι ενδιαφέρονται να αποσπασθούν για τρία (3) έτη στο Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.
Κατανομή θέσεων:
Ο αριθμός των θέσεων που θα πληρωθούν με απόσπαση, κατανέμεται στην Κεντρική Υπηρεσία και στα Περιφερειακά Γραφεία του Σ.Ε.Ε.Δ.Δ. ως εξής:
-Για την Κεντρική Υπηρεσία του ΣΕΕΔΔ (17) θέσεις Επιθεωρητών-Ελεγκτών
-Για το Περιφερειακό Γραφείο Θεσσαλονίκης (9) θέσεις Επιθεωρητών-Ελεγκτών
-Για το Περιφερειακό Γραφείο Λάρισας (1) θέση Επιθεωρητή-Ελεγκτή
-Για το Περιφερειακό Γραφείο Τρίπολης (1) θέση Επιθεωρητή-Ελεγκτή
-Για το Περιφερειακό Γραφείο Πάτρας (1) θέση Επιθεωρητή-Ελεγκτή
-Επίσης θα πληρωθούν από υποψηφίους της διαδικασίας αυτής θέσεις Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δ.Δ., που τυχόν θα κενωθούν στην Κεντρική Υπηρεσία και στα Περιφερειακά Γραφεία του Σ.Ε.Ε.Δ.Δ. μέχρι την ημερομηνία της επιλογής των υπαλλήλων που θα αποσπασθούν στο Σώμα.
Προσόντα υποψηφίων: Οι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι θα υποβάλουν αίτηση για απόσπαση σε θέση Επιθεωρητή-Ελεγκτή Δ. Δ. , πρέπει να είναι τακτικοί υπάλληλοι (μόνιμοι ή με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου) του Δημοσίου, Ν.Π.Δ.Δ. και Ο.Τ.Α. α' και β' βαθμού, κατηγορίας ΠΕ όλων των κλάδων κάτοχοι των ακόλουθων τίτλων σπουδών της ημεδαπής ή ισότιμων της αλλοδαπής: Νομικής, Πολιτικής Επιστήμης, Δημόσιας Διοίκησης, Οικονομικών Επιστημών, Οικονομικής Επιστήμης, Πολιτικού Μηχανικού, Αρχιτέκτονα Μηχανικού, Τοπογράφου Μηχανικού, Μηχανολόγου Μηχανικού, Χημικού Μηχανικού με βαθμό τουλάχιστον Δ' και δωδεκαετή δημόσια υπηρεσία ή απόφοιτοι της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης με τετραετή τουλάχιστον υπηρεσία μετά την αποφοίτησή τους, οι οποίοι έχουν διακριθεί για την επαγγελματική τους κατάρτιση, την υπηρεσιακή επίδοση και το ήθος τους.
Αιτήσεις υποψηφιότητας:
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας στη Διεύθυνση Διοικητικής Υποστήριξης του Σ.Ε.Ε.Δ.Δ. (Λ. Συγγρού 60, ΤΚ 11742 Αθήνα), εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την τελευταία δημοσίευση της παρούσας στον ημερήσιο Τύπο.
Η αίτηση μπορεί να υποβάλεται και με συστημένη επιστολή.
Η παρούσα πρόσκληση για υποβολή υποψηφιοτήτων είναι ιδιαίτερη για κάθε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις και συνεπώς οι ενδιαφερόμενοι μπορούν με ξεχωριστές αιτήσεις να υποβάλουν υποψηφιότητα τόσο για την Κεντρική Υπηρεσία όσο και για τα Περιφερειακά Γραφεία του Σ.Ε.Ε.Δ.Δ. Σε κάθε περίπτωση, η επιλογή γίνεται αυτοτελώς.
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους υποβάλλουν:
α) Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα (υπηρεσιακή κατάσταση, καθήκοντα, σπουδές, υπηρεσιακές επιδόσεις, ξένες γλώσσες, γνώση χειρισμού Η/Υ, επιμόρφωση κλπ).
β) Φωτοαντίγραφα τίτλων σπουδών
γ) Βεβαίωση από την υπηρεσία τους με βασικά στοιχεία προσωπικού μητρώου (χρόνος υπηρεσίας, βαθμός, εκθέσεις αξιολόγησης, ηθικές αμοιβές, πειθαρχικά παραπτώματα κλπ).
δ) Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας ή ισχύοντος διαβατηρίου.
Πληροφορίες:
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Διοικητικής Υποστήριξης του Σ.Ε.Ε.Δ.Δ. στα τηλέφωνα :213-2158806, 811, 812, 813, 815 και 213-2148539,522, 544. 6.
Δημοσίευση:
Η παρούσα πρόσκληση να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Σ.Ε.Ε.Δ.Δ., στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» και να δημοσιευθεί στις Εφημερίδες «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» και «ΑΥΓΗ». Επίσης να κοινοποιηθεί ηλεκτρονικά στις υπηρεσίες και τους φορείς που υπάγονται στην αρμοδιότητα του Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

JA  Greece: Το Παγκόσμιο Χρυσό κατέκτησε η μαθητική «start  up» Isometricks

Εκπροσωπώντας την Ευρώπη η «Ιsometricks» κατέκτησε το Παγκόσμιο Βραβείο του Junior  Achievement  «JA  Worldwide De …