Σε εξέλιξη οι αιτήσεις πρόσληψης της προκήρυξη 1Σ/2016

asep

Τρέχει η ημερομηνία των αιτήσεων για την προκήρυξη 1Σ/2016, την πρώτη για το 2016 του ΑΣΕΠ για προσλήψεις μονίμων στην Υπηρεσία Ασύλου του Υπουργείου Εσωτερικών από τους πίνακες επιτυχόντων της Ανεξάρτητης Αρχής.

Με την προκήρυξη αυτή καλούνται οι διοριστέοι από τους οριστικούς πίνακες και των φορέων οι πίνακες των οποίων έχουν ελεγχθεί από την Ανεξάρτητη Αρχή και έχουν δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (τεύχος Γ') από 1-1-2009 μέχρι και την 31-12-2012 καθώς και όσους έχουν διατεθεί προς διορισμό σε αντικατάσταση των αρχικώς διορισθέντων υποψηφίων με απόφαση Τμήματος του ΑΣΕΠ που εκδόθηκε το ίδιο χρονικό διάστημα, βάσει διαδικασιών πλήρωσης θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού ιδ. δικαίου αορίστου χρόνου του ΑΣΕΠ ή φορέων των οποίων οι πίνακες έχουν ελεγχθεί από το ΑΣΕΠ και δεν διορίστηκαν, να υποβάλουν Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας πρόσκλησης για την πλήρωση πενήντα τριών (53) θέσεων, Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού (ΕΕΠ) καθώς και προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων Πανεπιστημιακής (Π.Ε.), Τεχνολογικής (Τ.Ε.) και Δευτεροβάθμιας (Δ.Ε.) Εκπαίδευσης στην Υπηρεσία Ασύλου του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» - Έντυπο ΥΠΑΣ.189.3 μέσα στη σχετική προθεσμία, όπως ορίζεται κατωτέρω:
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής λήγει με την πάροδο της 12ης Απριλίου 2016, ημέρας Τρίτης.
Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να αναζητήσουν το έντυπο της αίτησης στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) στη διαδρομή Έντυπα Αιτήσεων — Διαγωνισμών ΑΣΕΠ / Με σειρά Προτεραιότητας (Διαθέσιμα Έντυπα - Έντυπο ΥΠΑΣ.189.3).
Στην «ΑΙΤΗΣΗ - ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» οι ενδιαφερόμενοι απαραιτήτως επισυνάπτουν:
1. Φωτοτυπία της αίτησης υπογεγραμμένη.
2. Φωτοαντίγραφο της πρώτης σελίδας του ΦΕΚ (τεύχος Γ') που έχει δημοσιευθεί από 1-1-2009 έως και 31-12-2012, καθώς και της αντίστοιχης σελίδας στην οποία περιλαμβάνεται ο πίνακας διοριστέων και υπογραμμισμένα το ονοματεπώνυμό τους με τα υπόλοιπα στοιχεία ή της απόφασης Τμήματος του ΑΣΕΠ με την οποία είχαν διατεθεί προς διορισμό σε αντικατάσταση των αρχικώς διορισθέντων υποψηφίων.
3. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής ή των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. αυτών όπου αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου) ή των δύο όψεων της άδειας οδήγησης ή των κρίσιμων σελίδων του ατομικού βιβλιαρίου υγείας οποιουδήποτε ασφαλιστικού φορέα. Αν από αυτά δεν προκύπτει η ημερομηνία γεννήσεως πρέπει να προσκομισθεί και πιστοποιητικό γεννήσεως. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Νέα πρόκληση της Τουρκίας, που η κυβέρνηση κάνει ότι δεν βλέπει

 Το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι ο διάλογος με την Τουρκία δεν μπορεί να γίνεται στο κενό …