Κλονίζουν με το βίντεο-απάντηση για την αποφυλάκιση Ρουπακιά, οι γονείς του Φύσσα(VIDEO)

ΡΟΘΠΑΚΙΑΣ

Έγινε αυτό που όλοι γνώριζαν και ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα Γιώργος Ρουπακιάς, είναι" ελεύθερος" μετά από προφυλάκιση 30 μηνών και ενώ η δίκη συνεχίζεται με πολύ αργούς ρυθμούς και λέμε "ελεύθερος", γιατί από την φυλακή μεταφέρθηκε φρουρούμενος στο σπίτι του, όπου θα παραμείνει μέχρι την απόφαση του δικαστηρίου.
Το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών που διέταξε την αποφυλάκιση του Ρουπακιά, γνωστοποιεί ότι στον κατηγορούμενο επιβάλλονται οι περιοριστικοί όροι του περιορισμού κατ’ οίκον (υπό 24ωρη αστυνομική φύλαξη και δυνατότητα εξόδου από την οικία του μόνο για τη μετάβασή του στη δίκη της Χρυσής Αυγής ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων) και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Η αναμενόμενη εξέλιξη έχει απογοητεύσει τους γονείς του θύματος, που ανάρτησαν στη σελίδα του Αθήνα 9,84 στο youtube, ενα video διάρκειας δυο λεπτών και εννέα δευτερολέπτων όπου υπάρχουν αποσπάσματα από την ομολογία του Γιώργου Ρουπακιά για τη δολοφονία του 34χρονου παιδιού τους. Ακούγονται τα περίφημα των Χρυσαυγιτών «ότι κινείται σφάζεται», «είμαστε σπόροι των ηττημένων του 1945» ενώ φαίνεται ο ματωμένος σουγιάς του Ρουπακιά με τον οποίο δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

'Yμνοι από τους Times του Λονδίνου για την ελληνική οικονομία

Η ελληνική οικονομία συγκαταλέγεται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα τελευταία τρία χρόνια, αναφέρουν …