ΔΩΡΕΑΝ απόκτηση και ενδυνάμωση επαγγελματικών δεξιοτήτων

386aitisi

Μία ακόμη σειρά από ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια για την απόκτηση και ενδυνάμωση επαγγελματικών δεξιοτήτων, αυτή τη φορά στο Λαύριο. με δωρεάν συμμετοχή, διοργανώνει στα τέλη Μαρτίου, η κοινωνική πρωτοβουλία «Mellon – Επιταχυντής Δεξιοτήτων», που μέσα σε μόλις 6 μήνες ζωής, έχει εκπαιδεύσει απολύτως δωρεάν περισσότερα από 500 άτομα σε επαγγελματικές δεξιότητες, όπως:

  1.    Εκμάθηση Microsoft Office
  2.    Προκλήσεις και Ευκαιρίες στη Σύγχρονη Αγορά Εργασίας – Σύνταξη Βιογραφικού -Μυστικά Συνέντευξης
  3.    Γνωρίζουμε και Αξιοποιούμε τις Διαφορές μας: Προετοιμαζόμαστε για το αύριο
  4.    Επενδύουμε στα Ταλέντα και τα Δυνατά μας Σημεία: Μετατρέπουμε τις Επιθυμίες μας σε Επαγγελματικούς Στόχους

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στις 28, 29 και 30 Μαρτίου 2016, ώρα έναρξης 09:30 – ώρα λήξης 15:00 στο Επισκοπείο (Πνευματικό Κέντρο) Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής (Ηρώων Πολυτεχνείου & Κακαβά, Λαύριο) και θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Η αίθουσα μπορεί να φιλοξενήσει έως 150 άτομα την ημέρα και είναι απαραίτητη η ηλεκτρονική συμπλήρωση της αίτησης , καθώς τηρείται (αυστηρά) σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε ένα ή/και όλα τα σεμινάρια.

ΕΔΩ οι αιτήσεις

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες και στην Αττική

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από μέτωπα προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού …