815 οι νέες προσλήψεις

diagonismos

815 κενές θέσεις συμβολαιογράφων στις περιφέρειες κάθε Εφετείου θα καλυφθούν μέσω του γραπτού διαγωνισμού που θα διενεργήσει το υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με τις αιτήσεις να γίνονται δεκτές έως και τις 15 Απριλίου.

Τα θέματα είναι κοινά για όλους τους υποψηφίους και διατυπώνονται από Κεντρική Επιτροπή με έδρα το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Οι υποψήφιοι θα διαγωνιστούν σε θέματα:

α) Αστικού Δικαίου

β) Εμπορικού Δικαίου

γ) Πολιτικής Δικονομίας

δ) Κώδικα Συμβολαιογράφων

ε) Ειδικών νόμων της οροφοκτησίας και κάθετης ιδιοκτησίας, του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού, Δασικού Κώδικα, Φορολογίας μεταβίβασης ακινήτων από οποιαδήποτε αιτία και τελών χαρτοσήμου, των νόμων για τη σύσταση και τον σκοπό του Οργανισμού Κτηματολογίου και Χαρτογραφήσεως Ελλάδος κ.ά.

Πληροφορίες στον δικτυακό τόπο του υπουργείου Δικαιοσύνης www.ministryofjustice.gr.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε υποψηφίους, εγγεγραμμένους σε Δικηγορικό Σύλλογο, είναι ενιαίος για όλη τη χώρα και θα πραγματοποιηθεί στις 20 Απριλίου στις έδρες των Εφετείων Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση να διαψεύσει τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου

Στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «η τουρκική πλευρά, επιδιώκει για άλλη μια φορά …