Σοκάρουν τα βίντεο της επίθεσης στις Βρυξέλλες-34 νεκροί και 150 τραυματίες(VIDEO&ΦΩΤΟ)-(ΝΕΟ)

isxuri-ekriksi-sto-aerodromio-twn-bruksellwn-traumaties_2.w_l

Νεότερη Ενημέρωση 18.38

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τις δύο βομβιστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν σήμερα στις Βρυξέλλες, μετέδωσε ένα ειδησεογραφικό πρακτορείο που συνδέεται με την τζιχαντιστική οργάνωση.

"Οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους εκτέλεσαν μια σειρά από βομβιστικές επιθέσεις με ζώνες με εκρηκτικά και (εκρηκτικούς) μηχανισμούς, με στόχο ένα αεροδρόμιο και έναν κεντρικό σταθμό του μετρό στο κέντρο των Βρυξελλών, της πρωτεύουσας του Βελγίου", ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων AMAQ.

Φρίκη προκαλούν τα δύο νέα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και τα οποία έχουν τραβηχτεί μόλις λίγα λεπτά μετά την τρομοκρατική επίθεση!

Ακούγονται κραυγές και ουρλιαχτά τραυματιών, άνθρωποι που σώθηκαν να τρέχουν πανικόβλητοι, τραυματίες στο έδαφος και η αίθουσα αναχωρήσεων να μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο!

Αρχική Ενημέρωση 09.59

Ισχυρή διπλή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της τρίτης στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, με πολλούς τραυματίες, όπως μεταδίδουν τα βελγικά μέσα ενημέρωσης, όταν οι εικόνες δείχνουν καπνό να βγαίνει από το κτίριο, στο οποίο αμέσως ξεκίνησε να εκκενώνεται.


Το βελγικό δίκτυο RTBF , επικαλούμενο αυτόπτη μάρτυρα, μεταδίδει πως υπάρχουν άνθρωποι τραυματισμένοι και χωρίς τις αισθήσεις στην αίθουσα των αναχωρήσεων, απέναντι από το ξενοδοχείο Sheraton, ενώ η εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι υπάρχουν αρκετοί νεκροί και τραυματίες, με τα πρώτα στοιχεία να μιλούν για περισσότερα από 11 θύματα.

Οι εκρήξεις σημειώθηκαν στο χώρο των αναχωρήσεων, σύμφωνα με το SkyNews κοντά στο ντεσκ των American Airlines.

To BBC υπενθυμίζει πως σχυρές εκρήξεις σημειώθηκαν τέσσερις ημέρες μετά τη σύλληψη, στις Βρυξέλλες, του Σαλά Αμπντεσλάμ, βασικού υπόπτου για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι το Νοέμβριο.

Εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών - Πληροφορίες για θύματα

Οι ισχυρές εκρήξεις σημειώθηκαν τέσσερις ημέρες μετά τη σύλληψη, στις Βρυξέλλες, του Σαλά Αμπντεσλάμ, βασικού υπόπτου για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι το Νοέμβριο

 Φωτογραφία twitterΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΚΡΗΞΗ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Για ακόμα μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης επέδειξε τη γνωστή «αλαζονεία του 41%»

"Η αλαζονεία, από την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη συνειδητοποίηση της διαρκούς φθοράς της …