«Ροζ» site δίνει έκπτωση στους βουλευτές για να ξεδίνουν εκεί και όχι στη Βουλή

paidiki-pornografia-620x320

Βραζιλιάνικη διαδικτυακή υπηρεσία ερωτικών γνωριμιών προσφέρει στους βουλευτές της χώρας συνδρομή με γενναιόδωρη έκπτωση της τάξεως του 70% ώστε να «ξεδίνουν» ιντερνετικά αντί να σπέρνουν το χάος στο Κοινοβούλιο.

Προτάσσοντας την ανησυχία του για το πού οδεύει το πολιτικό κλίμα στη χώρα, ο δικτυακός τόπος γνωριμιών λέει ότι «αυτή η εκστρατεία έχει ως στόχο να ξεδίνουν οι βουλευτές και να σταματήσουν να τα κάνουν λίμπα» στη Βουλή.

Από την περασμένη Παρασκευή το Κοινοβούλιο της Βραζιλίας εξετάζει την πρόταση για την αποπομπή της προέδρου Ντίλμα Ρουσέφ.

Η χώρα έχει βυθιστεί σε άνευ προηγούμενου πολιτική κρίση με αφορμή το τεράστιο σκάνδαλο διαφθοράς με επίκεντρο την κρατική πετρελαϊκή εταιρεία Petrobras. Εκτιμάται ότι τουλάχιστον 34 βουλευτές και γερουσιαστές εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή.

Ο ιστότοπος, όπως μετέδωσε το aftodioikisi.gr, που επιτρέπει στους χρήστες να κλείνουν ραντεβού μεταξύ τους αλλά και να ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου, προσφέρει σε όλους τους βουλευτές που θα χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες του έκπτωση 70%.

«Αρκεί να μας δώσουν τον αριθμό καταχώρισής τους στο Ανώτατο Εκλογοδικείο» εξηγεί εκπρόσωπος του site.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περιοχές με ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο 20.4.2024

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από μέτωπα προκαλεί επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο …