Από απόψε τα χρήματα στις κάρτες σίτισης(Έγγραφο)

karta4

Σε εξέλιξη είναι η διαδικασία πίστωσης των καρτών σίτισης, με την πλειοψηφία των δικαιούχων από το βράδυ να έχουν τα χρήματα στην διάθεσή τους, όπως ξεκαθαρίζει και η απόφαση του υπουργού που κοινοποιήθηκε εγγράφως στην Εθνική τράπεζα, για την πίστωση των δικαιούχων της κάρτας αλληλεγγύης, που θα δουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους την Πέμπτη 24 Μαρτίου.

Αντίθετα δεν έχει γίνει γνωστό πότε ακριβώς θα δοθεί η επόμενη δόση της επιδότησης ενοικίου, που καταβάλλεται απευθείας στους ιδιοκτήτες των ακινήτων που έχουν μισθώσει οι δικαιούχοι του προγράμματος.

ethnik karta
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …