Πρόσθετη Κρατική Διδακτική Στήριξη στην Γ΄Λυκείου

 

 

panelladikessss-

Στην εφαρμογή πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης και για τα ειδικά μαθήματα στα οποία  καλούνται να εξεταστούν για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση οι μαθητές της Γ τάξης Λυκείου, προχωρά για το Υπουργείο Παιδείας, με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται στα προσεχή 24ωρα, από τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τις σχολικές μονάδες.

Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία:

"Το πρόγραμμα Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης θα υλοποιηθεί σε σχολικές μονάδες/Κέντρα Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης στα οποία θα διδάξουν μόνιμοι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι δεν συμπληρώνουν το υποχρεωτικό ωράριο διδασκαλίας και μέχρι συμπλήρωσης του ωραρίου αυτού, ή/και αναπληρωτές εκπαιδευτικοί πλήρους ωραρίου, οι οποίοι δεν συμπληρώνουν το υποχρεωτικό ωράριο διδασκαλίας και μέχρι συμπλήρωσης του ωραρίου αυτού".

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σήμερα η κοινή επίσκεψη Μηστοτάκη Ιερώνυμου στο Δήλεσι - Τι είπε στον ΣΚΑΪ ο πρωθυπουργός για την Εκκλησία, την πίστη και τα πολιτικά του σχέδια

Η κοινή παρουσία του πρωθυπουργού και του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου στο Δήλεσι «μεταφράζεται» ως μια νέα …