Συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ στο Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων

ΑΔΕΔΥ

Σε πλήρη εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η Παναττική στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ, τα μέλη της οποίας βρίσκονται έξω από το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων (ΜΤΠΥ), όπου πραγματοποιούν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην πρόσφατη απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τάσου Πετρόπουλου, όσον αφορά στην ανά τρίμηνο χορήγηση του μερίσματος από το ΜΤΠΥ.

Η ΑΔΕΔΥ ζητά από την κυβέρνηση να εγγυηθεί τη συνέχιση της λειτουργίας του Ταμείου και παράλληλα να μην υπάρξει περαιτέρω περικοπή του μερίσματος, εξηγώντας ότι η εν λόγω απόφαση οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια, στη συρρίκνωση και διάλυση του Ταμείου, τη στιγμή που αδυνατεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του προς τους μερισματούχους-συνταξιούχους του.

«Απαιτείται επαναφορά της κράτησης του 3% επί των προμηθειών του Δημοσίου υπέρ του Ταμείου, καθώς και την ανάκληση της απόφασης για την ανά τρίμηνο χορήγηση του μερίσματος και την επαναφορά της μηνιαίας χορήγησής του», αναφέρει η ΑΔΕΔΥ.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ - Ευρωεκλογές: Οι 8 νέοι υποψήφιοι - Βιογραφικά

Η παρουσίαση των οκτώ που εντάχθηκαν στη λίστα του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές της 9ης …