Συνέχεια καταγγελιών για το κλείσιμο της ΙΜΑΣ

imas

Και η Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Ελλάδος, είναι αντίθετη με το κλείσιμο της ΙΜΑΣ Α.Ε. από την Contitech, την οποία και καταγγέλλει δημοσίως με ανακοίνωσή της, για τον τρόπο που έδρασε και την "κοροιδία" των δεκάδων εργαζομένων και των φορέων, αφού επί "40 χρόνια συσσώρευσε κέρδη, ως μοναδικός προμηθευτής ταινιόδρομων και ιμάντων της ΔΕΗ".

Επίσης στην ανακοίνωσή της σημειώνει:

"Το 2015 έχασε αυτό το προνόμιο όταν το συγκεκριμένο έργο κατοχυρώθηκε, μέσω διεθνούς διαγωνισμού, σε πολωνική εταιρεία. Αμέσως μετά την παραπάνω εξέλιξη από την πλευρά της διοίκησης ΙΜΑΣ Α.Ε. με έδρα το Βόλο, άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο του κλεισίματος του εργοστασίου.

Αποδεικνύεται, τονίζει η ΟΕΧΒΕ, ότι η συγκεκριμένη πολυεθνική εταιρεία στήριζε την παραγωγική της διαδικασία στις εγχώριες ανάγκες και όταν έχασε το διαγωνισμό της ΔΕΗ δεν έγινε καμία προσπάθεια από πλευράς διοίκησης , για εξεύρεση παραγγελιών από το εξωτερικό.

Καλούμε την κυβέρνηση να δράσει άμεσα, γιατί το να παρακολουθούμε τις εξελίξεις σε βάρος των εργαζομένων δεν είναι πολιτική, δεν είναι λύση".

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τέμπη: Προανακριτική ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Για τους Χρήστο Τριαντόπουλο, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Θάνο Πλεύρη και Ζωή Ράπτη σχετικά με το "μπάζωμα …