Υποτροφίες για Έλληνες την περίοδο 2016-2017

ypotrofies1-620x330

Υποτροφίες για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, για πανεπιστημιακούς και ερευνητές για επισκέψεις και έρευνα,  προκηρύσσει  σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά και Ερευνητικά Ιδρύματα της Εσθονίας, το Ίδρυμα Εσθονικών Υποτροφιών »Archimedes».

Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα http://www.studyinestonia.ee/scholarships και ταχυδρομικώς στο Ίδρυμα Εσθονικών Υποτροφιών »Archimedes» έως τις 31-3-2016.

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για την υποβολή των αιτήσεων μπορείτε να αναζητήσετε στους εξής ιστότοπους: http://adm.archimedes.ee/stipendiumid/wp-includes/ms- files.php?file=2012/08/RV stipendiumide juhend-ENG-2016.pdf –http://archimedes.ee/stipendiumid/en/valisriikide-stipendiumid/.

Οι παροχές στους επισκέπτες καθηγητές και ερευνητές (ολιγοήμερη επίσκεψη) είναι 45€ ημερησίως.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024. Υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων 1. …