Οι καιρικές συνθήκες του τριημέρου

vroxi4

Πτώση της θερμοκρασίας, ισχυροί άνεμοι και καταιγίδες, θα συνθέσουν το σκηνικό του καιρού το τριήμερο, ανατρέποντας τα σχέδια πολλών για χαλάρωση, αν και σας συστήνουμε να μην επιτρέψετε στον καιρό να σας ανατρέψει την διάθεση εφόσον έχετε τη δυνατότητα αν ξεφύγετε από τα προβλήματα.

Πάντως η ΕΜΥ, προβλέπει:

Παρασκευή 25η Μαρτίου, αναμένονται νεφώσεις με ισχυρές βροχές και καταιγίδες αρχικά στη δυτική Ελλάδα και σταδιακά σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα και τα ανατολικά νησιά. Στα ηπειρωτικά ορεινά, μάλιστα, θα σημειωθεί χιονόπτωση.

Σάββατο 26η Μαρτίου, τα φαινόμενα εξασθενούν στη δυτική Ελλάδα, αλλά στην ανατολική προβλέπονται τοπικές βροχές και στο Αιγαίο πρόσκαιρες καταιγίδες μέχρι το μεσημέρι. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας.

Κυριακή 27η Μαρτίου, στα ηπειρωτικά και την Κρήτη θα υπάρχουν νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών μέχρι τις απογευματινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα δείξει τα πρώτα σημάδια ανόδου, που θα συνεχιστεί και την Δευτέρα.

Στην Αθήνα, βροχές αναμένονται την Παρασκευή, από το μεσημέρι ως το βράδυ, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες συννεφιά, με θερμοκρασίες από 9 ως 18 βαθμούς.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΠΕΚΑ: Αυξημένο επίδομα σε 59.000 μητέρες – Τη Μεγάλη Τρίτη η καταβολή

Οι 58.912 γυναίκες που γέννησαν εντός του 2023 και έχουν λάβει ήδη το πλήρες ποσό …