Μήνας Απασχόλησης και Επιχειρηματικότητας

jobseek2b

Τη Δευτέρα 28 Μαρτίου, ξεκινά ο «Μήνας Απασχόλησης και Επιχειρηματικότητας, με δωρεάν σεμινάρια για την απασχόληση, διάρκειας 25 ωρών, τα οποία  απευθύνονται σε ανέργους που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους στην αναζήτηση εργασίας, που διοργανώνει ο Δήμος Κορυδαλλού, μέχρι και την 1η Απριλίου, με την αρχή να κάνει το "Μονοπάτι της απασχόλησης".

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τεχνικές αναζήτησης εργασίας, σύνταξη αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματος, συνέντευξη επιλογής προσωπικού και τα social media στην αναζήτηση εργασίας.

Από τις 12 έως τις 15 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το «Μονοπάτι Επιχειρηματικότητας»., το  αναλυτικό πρόγραμμα και η φόρμα εγγραφών του οποίου θα ανοίξει στις 30 Μαρτίου στο www.footstep.gr.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και η λίστα αναμονής και για τις δύο δράσεις είναι διαθέσιμα στο www.footstep.gr.

Ωστόσο για να συμμετάσχει κάποιος υπάρχει ο όρος να παρακολουθήσει όλες τις ημέρες και ώρες των σεμιναρίων.

Τόπος διεξαγωγής: Πνευματικό Κέντρο Δήμου Κορυδαλλού «Μελίνα Μερκούρη», 1ος και 3ος  όροφος, Γρ. Λαμπράκη και Καρυταίνης 4.

Συγκοινωνίες: Από ΜΕΤΡΟ Αιγάλεω – 750, 806, 807. Από Πειραιά – 809, 810, 830, 831, 860. Από Ομόνοια και Πέραμα – Γ18.

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Οριακή άνοδος 0,06%, στα 175,44 εκατ. ευρώ ο τζίρος

Πάντως η αγορά έκλεισε με θετικό πρόσημο για έκτη συνεδρίαση στη διάρκεια των οποίων ο …