Αυτός είναι ο 44χρονος βιαστής των ανήλικων παιδιών της συντρόφου του(ΦΩΤΟ)

viasmos-paiderastia-agori

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ., μετά από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 44χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 12 Φεβρουαρίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 44χρονος  από το 2011 έως τον Ιούνιο του 2015 κακοποιούσε σεξουαλικά, τα δύο παιδιά της 37χρονης συντρόφου του. Για την ίδια υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία και σε βάρος της μητέρας των δύο ανήλικων αδελφών.

Πρόκειται για τον: ΤΣΙΖΙΡΟΓΛΟΥ Μηνά του Δημητρίου και της Ολυμπίας, γεν. στις 20-11-1972 στη Θεσσαλονίκη.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης , στο τηλέφωνο 2310-388456. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φωτιά τώρα στον Νέο Κουβαρά Αττικής

Φωτιά τώρα, απόγευμα Παρασκευής 26.7.2024, σε χαμηλή βλάστηση στα Καλύβια Θορικού στον Νέο Κουβαρά Αττικής …