Μετά την απεμπλοκή από τα μνημόνια η αντιμετώπιση της ανεργίας...

apelpisiaaaa

«Η ανεργία είναι ένα από τα πιο σοβαρά θέματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να τελειώνει η εμπλοκή μας και ο εγκλωβισμός μας στα μνημόνια, ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε με όρους συνολικότερης ανάπτυξης και δημοκρατίας τη μάστιγα της ανεργίας, που μας έφεραν οι πολιτικές λιτότητας μέχρι σήμερα».

Με αυτή την δήλωσή της από την Αχαική πρωτεύουσα, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, οδηγεί στην απόγνωση την μεγαλύτερη μερίδα του Ελληνικού λαού, που παρά τις  δυσκολίες που βιώνει, είχε ακόμα την ελπίδα της υπομονής, πως ο γολγοθάς του θα τελειώσει.

Αν βέβαια προσθέσουμε και το μήνυμα του πρωθυπουργού για την 25η Μαρτίου(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), που μιλά για οικονομική ανάταση του Έθνους σε πέντε χρόνια, μάλλον μας περιμένουν ακόμα ποιο δύσκολες ώρες και όποιος αντέξει!

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος: Δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας

Ο βουλευτής, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, προσήλθε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων Παράσταση …