Με σύμβαση εργασίας 6 νέες προσλήψεις

JOBS 5

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά επτά (7) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της, ανακοίνωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας, που εδρεύει στην Καλαμάτα.

  • 6 ΔΕ Ημερήσιοι  Φύλακες Αρχαιοτήτων
  • 1 ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από  δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στις ακόλουθες διευθύνσεις: Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας  Μπενάκη & Παπάζογλου 6, Τ.Κ. 24100 Καλαμάτα   απευθύνοντάς την στη Γραμματεία της ΕΦΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ υπόψη κας Ελένης Βέργη τηλ. επικοινωνίας: 27210-63100  ή  Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας Μεθώνης 10& Κανάρη, Τ.Κ.24100 Καλαμάτα απευθύνοντάς την στη Γραμματεία της ΕΦΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ υπόψη κας Γλαβά Ιωάννας τηλ. επικοινωνίας: 27210-22534-26770.

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πιερρακάκης: Τα Πειραματικά, πυλώνας στρατηγικής για βελτίωση σχολείων

Επιπλέον, σήμερα ολοκληρώθηκε και η διαδικασία απόδοσης τυχαίου αριθμού προτεραιότητας, σε περίπτωση ισοβαθμίας στα Πρότυπα …