Διαστάσεις σε διεθνές επίπεδο λαμβάνουν οι απολύσεις

ΑΠΟΛΥΣΗ

500 απολύσεις και μάλιστα το γρηγορότερο, ανακοίνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Αλ Τζαζίρ, με τις 300 να προέρχονται από το προσωπικό του Αλ Τζαζίρα του Κατάρ.

Οι πρώτες απολύσεις προβλέπεται να πραγματοποιηθούν από την επόμενη εβδομάδα και οι περισσότερες αποχωρήσεις αφορούν δημοσιογράφους, όπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο, ο προσωρινός γενικός διευθυντής του Αλ Τζαζίρα Μοστεφά Σουάγκ, αν και οι απολύσεις αυτές πραγματοποιούνται δύο μήνες μετά την ανακοίνωση του κλεισίματος του σταθμού Al-Jazeera America, το οποίο θα οδηγήσει στην απώλεια περίπου 700 θέσεων εργασίας.

Το δίκτυο Αλ Τζαζίρα ιδρύθηκε από την κυβέρνηση του Κατάρ πριν από 20 χρόνια και απασχολεί περίπου 4.500 άτομα σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο Μοστεφά Σουάγκ, , διαβεβαίωσε πως η κατάργηση των θέσεων εργασίας έχει ως στόχο την «βελτιστοποίηση» της παραγωγικότητας και την ανάπτυξη της εργασίας του σταθμού, ώστε να διατηρήσει ηγετική του θέση.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ισραήλ: Ο οίκος S&P υποβαθμίζει το αξιόχρεο του Ισραήλ

"Η πρόσφατη εξάπλωση της σύγκρουσης με το Ιράν μεγεθύνει τους γεωπολιτικούς κινδύνους" Ο διεθνής οίκος …