Δούλεψαν-απολύθηκαν-και ΔΕΝ τους πληρώνει το Ελεγκτικό Συνέδριο!

minios-douleia

Αυτό δεν είναι κράτος, είναι μπάχαλο με την απόλυτη επιείκεια της έκφρασης, όπου πρώτα προσλαμβάνονται εργαζόμενοι, υπογράφονται συμβάσεις, εργάζονται και μετά αποφασίζει ο υπεύθυνος ότι δούλεψαν τσάμπα, γιατί δεν μπορούν να δικαιολογηθούν οι μισθοδοσίες τους.

Ε όσο και αν σας φαίνεται απίστευτο δεν είναι, γιατί αυτό το βιώνουν 63 συμβασιούχοι του Δήμου Ωραιοκάστρου, που το μεσημέρι της Τρίτης πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ενημερώνοντας την κοινή γνώμη για την κοροιδία σε βάρος τους, με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης, να δηλώνει κατηγορηματικά ότι "οι εργαζόμενοι θα κινηθούν δικαστικά".

Τους εργαζόμενους-απλήρωτους-απολυμένους, επιβεβαιώνει ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης, που τόνισε:

"Έχουν απόλυτο δίκιο να διαμαρτύρονται. Υπέγραψαν 8μηνη σύμβαση στις 28 Δεκεμβρίου 2015 για να καλύψουν ανάγκες στον τομέα της καθαριότητας του Δήμου Ωραιοκάστρου και απολύονται τρεις μήνες μετά και ενώ είναι απλήρωτοι. Προσπαθήσαμε να τους πληρώσουμε, όμως το Ελεγκτικό Συνέδριο δεν ενέκρινε τα εντάλματα μισθοδοσίας και καταγγέλθηκαν οι συμβάσεις εργασίας τους. Ζητώ από το υπουργείο Εσωτερικών έκτακτη επιχορήγηση, ώστε να αντιμετωπιστεί το θέμα της πληρωμής τους!"

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …