Εγκαταλείπει την αγορά γάλακτος η ΦΑΓΕ!-Το προσωπικό;

fage

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι η μεγάλη γαλακτοβιομηχανία ΦΑΓΕ, αποφάσισε να εγκαταλείψει οριστικά την αγορά γάλακτος!

Οι πληροφορίες θέλουν να επικεντρώνεται μόνο στην κατηγορία του γιαουρτιού για τις αγορές του εξωτερικού, με καινούργιες επενδύσεις για την κάλυψη αυτών των αναγκών.

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις του εργοστασίου της ΦΑΓΕ στο Αμύνταιο της Φλώρινας, εκτείνονται σε οικόπεδο 52.000 τ.μ και συνολικού εμβαδού 15.732 τ.μ, είναι κόστους 37.000.000 ευρώ και λειτουργεί

από το καλοκαίρι του 2005.

Το γεγονός ότι οι πωλήσεις της εταιρείας στο εξωτερικό, αγγίζουν το 82,4% του συνολικού τζίρου της ΦΑΓΕ, αφήνουν ελπίδες ότι οι εν λόγω αποφάσεις για αποχώρηση από την αγορά γάλακτος και  πώλησης της μονάδας παραγωγής γάλακτος στο Αμύνταιο, δεν θα σηματοδοτήσουν απολύσεις προσωπικού.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Κέρδη 9,99% στο πρώτο τρίμηνο του 2024 δείχνει το κλείσιμο

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε σήμερα στις 1.422,35 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,34%. Με ήπια άνοδο …