Κινητοποιήσεις για τις απολύσεις από τους εργαζόμενους των ΕΑΣ

easL

Την εξεύρεση συμβιβαστικής λύσης στο θέμα της απόλυσης 6 εργαζομένων των ΕΑΣ, ζητά το Σωματείο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων, με επιστολή του προς τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα, από τον οποίο ζητούν συνάντηση κατά την συγκέντρωσή τους την Πέμπτη έξω από το υπουργείο:

«Είναι επιτακτική η ανάγκη να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Υπουργό, ώστε αφενός να εκθέσουν στον υπουργό τις θέσεις τους και αφετέρου να δοθούν απ’ τον υπουργό «πραγματικές απαντήσεις.

Οι 6 απολύσεις συναδέλφων μας είναι παράνομες, αναιτιολόγητες και καταχρηστικές και η διοίκηση της εταιρίας, χωρίς ουσιαστική επιχειρηματολογία εμμένει στην απόφαση της για απόλυση των έξι εργαζομένων, οι οποίες θα επανεξεταστούν εκ νέου, καθεμία ξεχωριστά.

Θα πραγματοποιήσουμε παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, την Πέμπτη 31 Μαρτίου στις 12.00 το μεσημέρι ζητώντας:

1) Την ανάκληση των απολύσεων

2) Ταμειακό Πρόγραμμα της εταιρίας για το 2016-2017

3) Χρηματοδότηση Παραγωγής

4) Τους πραγματικούς λόγους ακύρωσης της εξαγωγικής σύμβασης με το Μαρόκο και της μη υπογραφής σύμβασης με την Κένυα.

5) Αναδρομική χορήγηση του Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας.

Ζητάμε απ’ τον υπουργό κ. Βίτσα να «μεριμνήσει», καθώς σε αντίθετη περίπτωση είναι αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις αντιδράσεις τους με κάθε νόμιμο τρόπο «ακόμα και με έγερση μηνύσεων προς αυτούς που ζημιώνουν την εταιρία».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της ιστορίας

Άμεση κατάπαυση πυρός και παρέμβαση ΕΕ για ειρηνευτική διάσκεψη  Την άμεση κατάπαυση του πυρός στη …