Μη νόμιμες προσλήψεις από το Υπουργείο Εργασίας;-Δεν δικαιολογούνται μισθοδοσίες

job-ss-1920-800x450now-hiring-help-wanted-

Μετά βαίων και κλάδων ο Υπουργός Εργασίας και η Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, προ επτά μηνών ανακοίνωναν την δικαίωση των καθαριστριών και άνοιγαν με φιέστες την πόρτα της επιστροφής τους στην εργασία τους.

Όμως από τότε μέχρι και σήμερα, δεν έχουν δει το χρώμα του χρήματος, ειδικά όσες ανέλαβαν εργασία στο υπουργείο Εργασίας.

Ο λόγος είναι ότι η πρόσληψή τους έγινε απευθείας από το υπουργείο με σύμβαση έργου, που δεν την αναγνωρίζει το Ελεγκτικό Συνέδριο, γιατί έπρεπε να υπάρξει διαγωνισμός.

Αποτέλεσμα εδώ και επτά μήνες να εργάζονται κανονικά καθημερινά, αλλά να μην μπορούν να πληρωθούν και να μην γνωρίζουν πότε θα υπάρξει λύση.

Δεν γνώριζε τη νομοθεσία ολόκληρο υπουργείο υγείας;

Και γιατί μέχρι και τώρα αντί για φιέστες, δεν εκδίδει μία ανακοίνωση με τις ενέργειες του για την διευθέτηση του ζητήματος, αλλά αφήνει χωρίς απολαβές εργαζόμενους, τους οποίους ουσιαστικά εκπροσωπεί ως Υπουργείο Εργασίας, ή θα έπρεπε να το πούμε ως υπουργείο μη πληρωμής;

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ποιο είναι το σχέδιο δράσης της Κομισιόν για τις ελλείψεις προσωπικού - Οι Ευρωπαίοι Επίτροποι Schmit και Ferreira εξηγούν στο Skaigr

Εκατομμύρια άνεργοι στην Ευρώπη αλλά επιχειρήσεις δε βρίσκουν προσωπικό - Τι λένε οι Ευρωπαίοι Επίτροποι Νικολά …