100 εποχικές προσλήψεις

Jobs_aftodioikisi-620x320

Πρόσληψη προσωπικού εκατό (100) ατόμων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  τρίμηνης απασχόλησης, ειδικότητας ΥΕ Πυροφυλάκων–Εργατών και ΔΕ οδηγών, ενέκρινε ο Σύνδεσμος Δήμων και Κοινοτήτων για την προστασία της Πάρνηθας «ΣΥΝ-ΠΑ».

Οι θέσεις κατανέμονται ως:

Δέκα έξι (16) ΔΕ Οδηγοί

Παράλληλα υπάρχει ανάγκη για την πρόσληψη οδηγών οχημάτων με άδεια οδήγησης τουλάχιστον Γ΄ κατηγορίας, οι εργαζόμενοι αυτοί θα έχουν αποκλειστική απασχόληση την οδήγηση των πυροσβεστικών οχημάτων και βυτιοφόρων του Συνδέσμου, τα οποία και επεμβαίνουν υπό την καθοδήγηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας ένα τυχόν υπάρξει περιστατικό πυρκαγιάς. Η πρόσληψη των ανωτέρω προσωπικού θα αποτελέσει σημαντική αρωγή στο έργο του Συνδέσμου στην προστασία της Πάρνηθας καθώς και στον άμεσο εντοπισμό τυχόν πυρκαγιάς για την έγκαιρη ενημέρωση των αρμόδιων υπηρεσιών.

Ογδόντα τέσσερις (84) ΥΕ Πυροφύλακες – Εργάτες

Αντικείμενο απασχόλησης του παραπάνω προσωπικού είναι οι εργασίες κοπής της παρεδαφιαίας βλάστησης στα σημεία υψηλής επικινδυνότητας προκειμένου να αποφευχθεί η εκδήλωση και διάδοση πυρκαγιάς, οι εργασίες για τη διάνοιξη και αποκατάσταση των δασικών δρόμων οι οποίοι έχουν καταστραφεί από τις βροχοπτώσεις και τις κακές καιρικές συνθήκες που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια του χειμώνα ώστε να δημιουργηθεί απόλυτη πρόσβαση στα πυροσβεστικά οχήματα σε περίπτωση ανάγκης.

Επίσης κρίνεται αναγκαία και η φύλαξη των πυροφυλακίων για άμεσο εντοπισμό τυχόν πυρκαγιάς και την έγκαιρη ενημέρωση των αρμόδιων υπηρεσιών, που θα επέμβουν στο περιστατικό .

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΠΕΚΑ: Αυξημένο επίδομα σε 59.000 μητέρες – Τη Μεγάλη Τρίτη η καταβολή

Οι 58.912 γυναίκες που γέννησαν εντός του 2023 και έχουν λάβει ήδη το πλήρες ποσό …