Πολυεθνική εταιρεία άνοιξε 3 θέσεις

job_0

Πολυεθνική εταιρεία που διαθέτει βιομηχανική μονάδα στην Αττική, όπου απασχολεί πάνω από 1.000 άτομα, ζητά μέσω Μηχανικούς Συντήρησης Παραγωγής, που πρέπει να είναι απόφοιτοι ΤΕΙ Μηχανολόγων, Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού, Σχολής Μηχανικών Αυτοκινήτων ή Αεροσκαφών.

Οι θέσεις ανήκουν σε μια ομάδα Μηχανικών με ευθύνη τη συντήρηση μηχανών παραγωγής (όπως πρέσες, ταινιόδρομοι, υδραυλικά και πνευματικά συστήματα και αυτοματισμοί). Συμμετέχουν στον προγραμματισμό συντήρησης, επισκευών, μετατροπών, αλλά και κατασκευών νέων μηχανών, γνωρίζουν και τηρούν κανόνες ασφαλείας και υγιεινής.

° Μία ομάδα Μηχανικών δεν είναι απαραίτητο να έχει εμπειρία, δεδομένου ότι θα εκπαιδευτεί εντός του εργοστασίου.

° Μια άλλη ομάδα θα πρέπει να έχει 2 – 3 χρόνια εμπειρία, σε ανάλογο περιβάλλον.

Όλοι απαραιτήτως θα πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά την Αγγλική γλώσσα.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να στοχεύουν στην ανάπτυξη της καριέρας τους, και να έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν για ένα διάστημα στο εξωτερικό.

Η εταιρεία προσφέρει ένα πολύ ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών και παροχών και μεγάλες ευκαιρίες διεθνούς καριέρας.

Εάν βρίσκετε την θέση ενδιαφέρουσα, παρακαλώ στείλτε το βιογραφικό σας στο cv@futuretrend.gr, αναφέροντας τον κωδικό της θέσης (κωδικός: ΣΜ 3.16)

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση να διαψεύσει τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου

Στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «η τουρκική πλευρά, επιδιώκει για άλλη μια φορά …