Προσλήψεις 7μηνης διάρκειας

jobsshutterstock_123623635
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, σύμφωνα με τις διατάξεις του αρθρ. 21 του Ν. 2190/1994 όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά οκτώ (21) ατόμων, για χρονικό διάστημα απασχόλησης μέχρι επτά (7) μηνών και όχι πέραν της 31-12-2016, ανακοίνωσε η εφορεία αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής.
Οι υποψήφιοι των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτ. Αττικής, Πειραιώς και Νήσων, Αλκιβιάδου 233, Τ.Κ. 18536, Πειραιάς, απευθύνοντάς την υπόψη κ. Μάρκου Αικατερίνης (τηλ. Επικοινωνίας: 210-4590750). Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στην Υπηρεσία μας και τα καταστήματά της όπου προκηρύσσονται οι παραπάνω θέσεις και στο χώρο ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων:
α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση
β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr),
γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr) απ' όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι Ανεξάρτητες και άλλες αρχές — ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Έντυπα αιτήσεων -> Διαγωνισμών Φορέων Εποχικού (ΣΟΧ).
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής, Πειραιώς και Νήσων θα δέχεται τις αιτήσεις των υποψηφίων για πρόσληψη προσωπικού ορισμένου χρόνου (ΔΕ) Ημερήσιων Φυλάκων, (ΔΕ) Νυχτοφυλάκων, (ΥΕ) Καθαριστών/τριών, το χρονικό διάστημα από 30-03-2016 έως 08-04- 2016 και ώρα 09:00΄ έως 13:00΄ τις εργάσιμες ημέρες.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ. Χατζηδάκης για 30ετές ομόλογο: Σημαντική επιτυχία για τη χώρα

«Η έκδοση ομολόγου 30ετούς διάρκειας, αποτελεί σημαντική επιτυχία για τη χώρα» δήλωσε ο ΥΠΕΘΟ Η …