"Η αξιοπρέπεια δεν "ρουπώνει" με κοινωνικά ντελίβερι και ανώφελα ξεποδαριάσματα"

12801567_10208082102464102_7789478224536126562_n

"Για όσους εξ ημών έχουμε λιώσει χιλιάδες ζευγάρια παπούτσια σε πορείες ενάντια στα δεινά των μνημονίων, διεκδικώντας αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και δουλειά για όλους και παντού, είναι κοινός τόπος ότι η ανεργία θεραπεύεται με θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, που περιλαμβάνουν επενδύσεις και άρα νέες θέσεις εργασίας.
Η πορεία του Δημάρχου Πατρέων για την ανεργία, μπορεί ναι μεν να καλύπτει τις επικοινωνιακές ανάγκες ανάδειξης του προβλήματος και του ίδιου προσωπικά (ως "Κόκκινου Δημάρχου"), αλλά μήπως να βλέπαμε κάποια στιγμή το νέο αναπτυξιακό πρότυπο της περιοχής και τους πραγματικούς τρόπους αντιμετώπισής της ανεργίας; Μήπως να στρωθούμε κάποια στιγμή όλοι οι φορείς της περιοχής και να κάνουμε ουσιαστικό διάλογο για την αναπτυξιακή στρατηγική και το νέο μοντέλο της Δυτικής Ελλάδας;
Και επειδή τα έργα υποδομής έχουν εξαφανιστεί από την ατζέντα του στρατηγικού σχεδιασμού της Δημοτικής Αρχής και στη θέση τους έχουν μπει τα άλλα...τα "εύκολα" για κάθε λαϊκίζοντα, κάποιος πρέπει να πει στο Δήμαρχο ότι οι άνεργοι ναι μεν ζητούν δουλειές, μα πάνω απ' όλα διεκδικούν πίσω την αξιοπρέπεια που τους πήρε η αρρώστια της ανεργίας!
Και η αξιοπρέπεια δεν "ρουπώνει" με κοινωνικά ντελίβερι και ανώφελα ξεποδαριάσματα..."

Δημήτρης Καραγεωργόπουλος-Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πάτρας "Η ΕΝΩΣΗ"

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Για ακόμα μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης επέδειξε τη γνωστή «αλαζονεία του 41%»

"Η αλαζονεία, από την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη συνειδητοποίηση της διαρκούς φθοράς της …