Εργαζόμενη έζησε τον τρόμο-Πήγαν να την κάψουν ζωντανή(VIDEO&ΦΩΤΟ)

brazil4

Η άμεση αντίδραση των αστυνομικών δυνάμεων, όταν ο δράστης για δευτερόλεπτα ξεχάστηκε έσωσε, μία γυναίκα εργαζόμενη, την οποία είχε περιλούσει με βενζίνη και με ένα αναπτήρα που κρατούσε απειλούσε να της βάλει φωτιά και να την κάψει ζωντανή, επειδή διαφώνησε με την καταδικαστική απόφαση σε βάρος του, από την εν λόγω γυναίκα που ήταν η Δικαστής.

Όλα ξεκίνησαν ότι η δικαστής της Βραζιλίας, δεν πείστηκε από την εικόνα που της παρουσίαζε, του ήσυχου, συνεσταλμένου συζύγου που αγαπά τη γυναίκα του και απεχθάνεται τη βία κατά των γυναικών, αν και το κατηγορητήριο ήταν εναντίον του και αφορούσε την άγρια κακοποίηση της γυναίκας του και έδωσε εντολή να μεταφερθεί στη φυλακή.

Αμέσως ο δράστης, όρμησε στη δικαστίνα την περιέλουσε με βενζίνη, την έριξε κάτω, την ακινητοποίησε και γονατιστός από πάνω της άναψε τον αναπτήρα του.

Ήθελε όλοι να απομακρυνθούν, ούρλιαζε στην δικαστίνα να αλλάξει την απόφαση της και να τον κηρύξει αθώο και αναβόσβηνε τον αναπτήρα προκλητικά κοντά στην βρεγμένη με βενζίνη δικαστίνα, που τον εκλιπαρούσε να την αφήσει, ζητώντας από τους άνδρες της αστυνομίας να φέρουν αμέσως κάποιον ειδικό στις διαπραγματεύσεις.

Την ίδια στιγμή ο δράστης ζητάει ένα κινητό τηλέφωνο και καταγράφει τον εαυτό του και τη δικαστίνα σε κοντινό πλάνο. Επαναλάμβανε επιτακτικά στην τρομοκρατημένη γυναίκα που έκλαιγε με αναφιλητά, να αλλάξει την απόφαση της.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …