Δευτέρα λήγει η προθεσμία αιτήσεων-προσλήψεων

εργασια

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή Συνεργατών Ενημέρωσης πόρτα-πόρτα (εφεξής οι “Συνεργάτες Ενημέρωσης”), απευθύνει το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS και η Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης, στο πλαίσιο του Έργου «Ολοκληρωμένη εκστρατεία ενημέρωσης & πληροφόρησης για την πρόληψη- μείωση της πλαστικής σακούλας στο θαλάσσιο περιβάλλον» (“Integrated information and awareness campaign for the reduction of plastic bags in the marine environment”) με ακρωνύμιο «LIFE DEBAG» και κωδικό LIFE14 GIE/GR/001127.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι να αποστείλουν τα δικαιολογητικά μέχρι τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 (τέλος προθεσμίας) στο info@medsos.gr, αναγράφοντας στο θέμα του e-mail «Για τη θέση Συνεργάτη Ενημέρωσης – Όνομα και Επώνυμο υποψηφίου».

Προθεσμίες:

Η διάρκεια της απασχόλησης των Συνεργατών Ενημέρωσης μπορεί να είναι έως 160 ώρες, εντός του διαστήματος 9 Μαΐου 2016 – 15 Ιουνίου 2016, και θα προσδιοριστεί κυρίως από τον αριθμό των νοικοκυριών/επιχειρήσεων (και, συνεπώς, των ερωτηματολογίων) που θα τους ανατεθεί. Ο χρόνος συμπλήρωσης κάθε ερωτηματολογίου έχει υπολογιστεί σύμφωνα με τη δυσκολία της έρευνας, τον αριθμό των μεταβλητών και το χρόνο ελέγχου του ερωτηματολογίου. Οι Συνεργάτες Ενημέρωσης θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι μεταξύ των όρων 10.00-13.00 & 18:00-20:00.

Οι συνεργάτες που θα επιλεγούν, θα συμμετάσχουν στην υλοποίηση της Δράσης Β.4 “Information and education campaign in Syros” του Πακέτου Εργασίας B «Core actions» με σκοπό τη συνδρομή στη βέλτιστη υλοποίηση των δράσεων ενημέρωσης και επικοινωνίας του Έργου στο νησί της Σύρου.

Αρμοδιότητες:

  • Ενημέρωση συγκεκριμένου αριθμού νοικοκυριών ή/και επιχειρήσεων της Σύρου (προφορική ενημέρωση και διανομή υλικού πόρτα-πόρτα), ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή τους στις δράσεις του Έργου.
  • Συμπλήρωση της ειδικής (ηλεκτρονικής) ημερήσιας φόρμας καταγραφής δεδομένων.
  • Διατήρηση σε άριστη κατάσταση και παράδοση στον Υπεύθυνο Συντονιστή του Αρχείου Ενημέρωσης σε έντυπη μορφή (συμπληρωμένα ερωτηματολόγια, καταστάσεις κ.λπ.).
  • Διεκπεραίωση επικοινωνίας με τον Υπεύθυνο Συντονιστή για την αναφορά πιθανών έκτακτων γεγονότων, των οποίων η ομάδα πρέπει να επιληφθεί αρμοδίως.
  • Συμμετοχή σε άλλες δράσεις επικοινωνίας.

Πληροφορίες:

Για ερωτήματα, που ενδεχόμενα προκύψουν σχετικά με την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνουν τα ερωτήματά τους κάθε μέρα και ώρες 10:00 – 16:00 στα τηλέφωνα: 210-8228795 (Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS) και 212-1044465 (Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης).

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης. Την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024 θα καταβληθεί από …