Σύγκρουση αεροπλάνου-οχήματος(VIDEO)

kalifornia_548334063

Δεν είχε την τύχη με το μέρος του ο οδηγός ενός οχήματος που κινείτο σε αυτοκινητόδρομο της Καλιφόρνια, που έχασε την ζωή του όταν συγκρούστηκε με...αερολάνο...., ενώ ο πιλότος του αεροσκάφους και η σύζυγός του νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση!

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της περιοχής, το αεροσκάφος προσγειώθηκε με την κοιλιά και σύρθηκε για σχεδόν 80 μέτρα πριν χτυπήσει το αυτοκίνητο, το οποί είχε σταματήσει δίπλα στο δρόμο και όπως αναφέρει δημοσίευμα του Skynews, ο οδηγός είχε σταθμεύσει στο σημείο για να συγχρονίσει τη συσκευή του Bluetooth. Το αεροπλάνο χτύπησε το αυτοκίνητο στο πίσω μέρος με να σκοτωθεί ο 38χρονος οδηγός του οχήματος και να τραυματιστούν τρεις ακόμη επιβάτες του αυτοκινήτου.

Αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν πως το μικρό αεροσκάφος φάνηκε να αντιμετωπίζει προβλήματα πριν προσπαθήσει να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στον αυτοκινητόδρομο.

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σεισμός βορειοδυτικά της Ολύμπου Καρπάθου Δωδεκανήσων

Σεισμός στα Δωδεκάνησα μεγέθους 3.8 Ρίχτερ με επίκεντρο βορειοδυτικά της Ολύμπου Καρπάθου Δωδεκανήσων   Γεωδυναμικό …