Έλληνες εργαζόμενους ζητά η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ

job5555

Δεκάδες θέσεις με τρίμηνες συμβάσεις με τη δυνατότητα παράτασης, ζητά για τους  τομείς της Ασφάλειας, της Πληροφόρησης, των Εξωτερικών Σχέσεων, των Προμηθειών, της Τεχνολογίας, της Επίβλεψης έργων, των Βοηθών Πεδίου, των Οικονομολόγων, των Κοινωνικών Λειτουργών, των Οδηγών και των Ανθρωπίνων Πόρων, για την στελέχωση των hotspots ανά την επικράτεια, προσφέρει το Γραφείο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα.

Αιτήσεις και βιογραφικά υποβάλλονται από τους υποψηφίους στο email greatvac@unhcr.org, ενώ περισσότερες πληροφορίες δίνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.unhcr.gr/footer-toplinks/theseis-ergasias.html.

Όσοι επιλεγούν, θα τοποθετηθούν σε hotspots, στην Αττική, στη Θεσσαλονίκη, στην Ειδομένη, καθώς και στα νησιά Λέσβο, Κω, Λέρο, Χίο, Σάμο και Ρόδο.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

POS: Ραγδαία αύξηση των συναλλαγών με κάρτες,

Κατά μέσο όρο ο Έλληνας έκανε το 2023 107 συναλλαγές με την κάρτα του έναντι …