Τελείωσαν τα ψέματα για το TAXISNET

taxisnet

Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, το υπουργείο Οικονομικών ανοίγει και επίσημα την ηλεκτρονική εφαρμογή υποβολής από το Taxinet, των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων, που θα πρέπει να ολοκληρωθεί το αργότερο στα τέλη Ιουνίου, προκειμένου να είναι αρκετός ο χρόνος του έτους για την αποπληρωμή των χρεωστικών δηλώσεων, το πιθανότερο σε 6 δόσεις και όχι 8 όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, γιατί δεν υπολόγιζαν την δίμηνη και επιπλέον καθυστέρηση έναρξης στην διαδικασία.

Για το τελικό "ΟΚ" απομένει, η παράταση της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων κατά 2 μήνες, έως τις 30/6/2016 και η εναλλακτική δυνατότητα τμηματικής αποπληρωμής του φόρου εισοδήματος και των λοιπών φορολογικών επιβαρύνσεων που θα αναγράφονται στα χρεωστικά εκκαθαριστικά σημειώματα των φετινών φορολογικών δηλώσεων, έως τις 31/12/2016, καθώς ήδη ο νόμος 4374/2014 για όσους έχουν συνάψει σύμφωνα συμβίωσης και όσους απέκτησαν το 2015 πολύ χαμηλά εισοδήματα απαλλάσσονται από την υπερφορολόγηση βάσει τεκμηρίων διαβίωσης, δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φωτιά τώρα στον Νέο Κουβαρά Αττικής

Φωτιά τώρα, απόγευμα Παρασκευής 26.7.2024, σε χαμηλή βλάστηση στα Καλύβια Θορικού στον Νέο Κουβαρά Αττικής …