Νέος Ηλεκτρονικός Οδηγός Προκήρυξης του ΑΣΕΠ

aseppp

Στην ηλεκτρονική εφαρμογή "Ηλεκτρονικός Οδηγός Προκήρυξης", προχώρησε το ΑΣΕΠ, θέτοντας σε ισχύ ένα σύστημα πιο ευέλικτο και πιο σύγχρονο εργαλείο πληροφόρησης, για την άριστη και τάχιστη  εξυπηρέτηση των πολιτών που επισκέπτονται στην ιστοσελίδα για να  ενημερώνονται σχετικά με τις προκηρύξεις που δημοσιοποιεί, στην προσπάθεια τους για ανεύρεση εργασίας.

Ο Ηλεκτρονικός Οδηγός θα εφαρμοστεί από την Προκήρυξη 1Κ/2016 (ΦΕΚ 2/18-03-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριάντα έξι (36) θέσεων τακτικού προσωπικού, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.) του κλάδου Δ.Ε. Διανομέων, στα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ.) Α.Ε.

Οι ενδιαφερόμενοι της ανωτέρω Προκήρυξης μπορούν να συμβουλευθούν τον Ηλεκτρονικό Οδηγό από τον ακόλουθο σύνδεσμο: Ηλεκτρονικός Οδηγός Προκήρυξης 1Κ/2016 ή μέσω της ιστοσελίδας του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr), ακολουθώντας τη διαδρομή: Αρχική Σελίδα → Έντυπα Αιτήσεων → Διαγωνισμών Α.Σ.Ε.Π → Με Σειρά Προτεραιότητας.

Ο Νέος Ηλεκτρονικός Οδηγός προσφέρει εύκολα και γρήγορα οδηγίες για:

  • τους κλάδους/ειδικότητες που περιλαμβάνει η προκήρυξη,
  • τις θέσεις που προκηρύσσονται και τα απαιτούμενα προσόντα,

προκειμένου, εφόσον έχουν τις προϋποθέσεις, να υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής τους στην προκήρυξη.

Η ηλεκτρονική εφαρμογή δεν υποκαθιστά το ΦΕΚ της Προκήρυξης.

Αναλυτικά ΕΔΩ

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

POS: Ραγδαία αύξηση των συναλλαγών με κάρτες,

Κατά μέσο όρο ο Έλληνας έκανε το 2023 107 συναλλαγές με την κάρτα του έναντι …