Ζητείται ανειδίκευτο προσωπικό

job66555

Την πρόσληψη έκτακτου ανειδίκευτου προσωπικού (εργάτη) με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (60 ημερομισθίων) δύο (2) ατόμων για κάλυψη εποχιακών ή παροδικών αναγκών του Σταθμού, ανακοινώνει ο ΑΗΣ Λινοπεραμάτων της ΔΕΗ.
Απαιτούμενα δικαιολογητικά:
• Πιστοποιητικό Εντοπιότητας
• Ανεργία και χρονικό διάστημα ανεργίας του αιτούντος.
• Στοιχεία κοινωνικής και οικογενειακής κατάστασης του αιτούντος (άγαμος, έγγαμος, αριθμός τέκνων, τέκνο πολύτεκνης οικογένειας, ειδικές ανάγκες σε μέλη της οικογένειας του υποψήφιου κλπ.).
• Προηγούμενη εμπειρία στη ΔΕΗ Α.Ε. εντός της τελευταίας τριετίας
• Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να καλύψουν τη παραπάνω θέση να υποβάλουν από 4.4.2016 μέχρι 8.4.2016 και από 09:00 μέχρι 13:00 ώρα στα γραφεία του ΑΗΣ Λινοπεραμάτων, στα Λινοπεράματα Ηρακλείου Κρήτης, την ειδική έντυπη αίτηση-υπεύθυνη δήλωση η οποία διανέμεται τις εργάσιμες ημέρες από τη γραμματεία του Σταθμού.
Σημείωση : Επαναπρόσληψη των ατόμων απαγορεύεται πριν παρέλθουν 12 μήνες από τη λήξη της προηγούμενης απασχόλησης τους στη ΔΕΗ Α.Ε.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: Δεν είμαι προβλέψιμος, το κάστρο της δεξιάς προπαγάνδας καταρρέει

"Όσο με περιμένουν στη γωνία τόσο θα τους βγαίνω από αλλού - Δεν έχω κανέναν λόγο …