Πάτρα-Σύνταγμα: Η μεγάλη πορεία κατά της ανεργίας(VIDEO&ΦΩΤΟ)

POREIA-AGONA-864x400_c2-864x400_c

Το τέταρτο σκέλος της διαδρομής, από το Ξυλόκαστρο προς στην Κόρινθο, διανύει σήμερα πορεία κατά της Ανεργίας, της Πάτρας, με μεγάλη συμμετοχή και ακόμα μεγαλύτερη ανταπόκριση από φορείς αλλά κυρίως τους απλούς ανθρώπους που βγαίνουν να συναντήσουν τους διαδηλωτές και να τους κεράσουν, να μιλήσουν μαζί τους, να τους εμψυχώσουν και να τους συνοδεύσουν όση απόσταση μπορεί ο καθένας τους.

Σκοπός της πορείας είναι η διεκδίκηση μέτρων προστασίας των ανέργων και των οικογενειών τους, κάλυψης του συνόλου των αναγκών των Δήμων και του ευρύτερου Δημοσίου Τομέα με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και έργων υποδομής για την κάλυψη των λαϊκών αναγκών.

Στις 7 το πρωί της Πέμπτης, θα αναχωρήσουν όπως κάθε ημέρα από την Ακτή Δυμαίων, με λεωφορεία Πατρινοί και Πατρινές που θέλουν να συμμετάσχουν στην πορεία ενάντια στην ανεργία, η οποία  θα καλύψει το τέταρτο σκέλος της διαδρομής από την Κόρινθο μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους.

Στο πίσω μέρος της πορείας θα ακολουθούν οχήματα του Δήμου Πατρέων για την ξεκούραση των συμμετεχόντων και την αποθήκευση των αποσκευών. Επίσης, κάθε πρωί θα αναχωρούν από την Πάτρα λεωφορεία για να μεταφέρουν όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις που θα γίνονται στις πόλεις απ΄ όπου θα περνά η πορεία και στη συνέχεια θα επιστρέφουν στην Πάτρα.

Την Κυριακή 10 Απριλίου θα αναχωρήσουν λεωφορεία για την Αθήνα, προκειμένου να μεταφέρουν στην πρωτεύουσα, όσους θέλουν να πάρουν μέρος στην συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Συντάγματος.

Υπόλοιπο πρόγραμμα πορείας

5η ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 7 Απρίλη 2016

ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ απόσταση 19,83 – χρόνος 4.24΄

ΣΤΑΣΕΙΣ : Ισθμός

ΕΚΔΗΛΩΣΗ : Άγιοι Θεόδωροι

Διανυκτέρευση :

1. Δημοτικό Κλειστό γυμναστήριο Αγίων Θεοδώρων «Κρομμυώνειο» 2. Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου (19,65 χιλ.)

6η ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 Απρίλη 2016

ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ – ΜΕΓΑΡΑ απόσταση 22,79 – χρόνος 5.04΄

ΣΤΑΣΕΙΣ : Κινέτα - Στίκας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ : Μέγαρα

Διανυκτέρευση :

1. Δημοτικό Κλειστό γυμναστήριο Μεγάρων 2. Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Περάμου (7,57 χιλ.)

7η ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 9 Απρίλη 2016

ΜΕΓΑΡΑ - ΕΛΕΥΣΙΝΑ απόσταση 20,48 χιλ. – χρόνος 4.33΄

ΣΤΑΣΕΙΣ : Νέα Πέραμος – Διόδια Μάνδρας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ : Ελευσίνα

Διανυκτέρευση :

1. Δημοτικό Κλειστό γυμναστήριο Ελευσίνας «Ανδ. Δασκαλάκης» 2. Νέο Δημοτικό Κλειστό γυμναστήριο Ελευσίνας «Γούβα» 3. Κλειστό Γυμναστήριο Ασπροπύργου (5,45 χιλ.)

8η ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 Απρίλη 2016

ΕΛΕΥΣΙΝΑ – ΑΘΗΝΑ (Σύνταγμα) απόσταση 20,59 χιλ. – χρόνος 4.21΄

ΣΤΑΣΕΙΣ : Ασπρόπυργος - Χαϊδάρι

ΕΚΔΗΛΩΣΗ : Αθήνα - Σύνταγμα

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Νέο βίντεο στο TikTok για την επιστολική ψήφο

Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η επιστολική ψήφος απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες Με νέο …