Αρχίζει το πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής

trofima=a=a=a

Ξεκινά το πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο θα ανακουφίσει δικαιούχους του ΤΕΒΑ, που δυσκολεύονται να ζήσουν, στο νομό Ηλείας.

Όπως ανακοίνωσε ο υπεύθυνος υλοποίησης του προγράμματος Παναγιώτης Λιαρόπουλος:

«Κάνουμε γνωστό στους πολίτες του Νομού μας που έχουν ενταχτεί στο πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής το οποίο χρηματοδοτείται από το ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) ότι:

    Εντός της προσεχής εβδομάδας οι Δήμοι του νομού μας θα ενημερώσουν τους ωφελούμενους του Δήμου τους για την ακριβή ημερομηνία, ώρα και τον τόπο διανομής των ειδών, που έχουν σταλεί μέχρι σήμερα από την Διαχειριστική Αρχή.

Η ενημέρωση θα γίνει με ανακοίνωση του Δήμου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, με κλήσεις ή μηνύματα στα τηλέφωνα που έχουν δηλώσει οι ωφελούμενοι κατά την υποβολή της αίτησής τους.»

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Επιστολική ψήφος - Κεραμέως: Πώς θα την στείλετε με τρία απλά βήματα

«Δείτε πώς θα στείλετε την ψήφο σας με τρία απλά βήματα» αναφέρει η υπουργός Εσωτερικών …