Φορολογία ΙΧ, Τελών Κυκλοφορίας-Αλλαγές

teli-kykloforias-11

Αλλαγές στα τέλη ταξινόμησης και στα τέλη κυκλοφορίας για το 2017, θα σηματοδοτήσει η πρόταση που έχει υποβάλει η ελληνική πλευρά στους δανειστές για τη φορολογία του αυτοκινήτου, με την Ελληνική πλευρά όπως αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι, να εκτιμά ότι μάλλον εισέρχεται συμφωνία και σε αυτό το κομμάτι.

Πολλά ακούγονται τις τελευταίες ώρες, αλλά τίποτε δεν έχει βεβαιωθεί, αφού μέσα σε μερικά 24ωρα το τοπίο θα ξεκαθαρίσει και οι κάτοχοι οχημάτων και δικύκλων θα ενημερωθούν αν θα μπορέσουν αν κρατήσουν τα μεταφορικά τους μέσα ή αν θα γυρίσουμε στην χρήση του αξιαγάπητου κατά τ΄άλλα τετράποδου, που το χαρακτηρίζει η ατελείωτη υπομονή…Του ταιδουριού....

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Σχολιάζει χιουμοριστικά τις προκρίσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού στο Final-4 - Βίντεο

Στην ευχή και πρόβλεψή του για πρόκριση Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Final-4 της Euroleague, αλλά …