Πάτρα:Οδηγός μαχαίρωσε οδηγό μετά από διαπληκτισμό!

maxairi

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί Πατρινός οδηγός, που δεν συγκράτησε τα νεύρα του και μαχαίρωσε άλλον οδηγό με τον οποίο διαπληκτίστηκε…

Το οδηγικό λάθος του ενός ή η απροσεξία του φούντωσε τα αίματα, οι δύο άνδρες συνεπλάκησαν και ο ένας από αυτούς έβγαλε το μαχαίρι που έφερε και μαχαίρωσε τον 39χρονο Τρ. Π στην κοιλιά.

Τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο μπροστά στα μάτια δεκάδων άλλων οδηγών αφού το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Ανθείας, κοντά στις Εργατικές κατοικίες, σε ένα δρόμο με αυξημένη κίνηση.

Επιχείρησε να ξεφύγει, όμως οι πιο ψύχραιμοι συγκράτησαν την πινακίδα και την μάρκα του αυτοκινήτου και όταν το ΕΚΑΒ μετέφερε στο νοσοκομείο τον τραυματία, έδωσαν τα στοιχεία στο ανακριτικό της τροχαίας που είχε φτάσει στο σημείο.

Λίγο αργότερα η αστυνομία έφτανε στα ίχνη και στην σύλληψη του δράστη, που αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΠΕΚΑ: Αυξημένο επίδομα σε 59.000 μητέρες – Τη Μεγάλη Τρίτη η καταβολή

Οι 58.912 γυναίκες που γέννησαν εντός του 2023 και έχουν λάβει ήδη το πλήρες ποσό …