Αναζήτηση θέσεων εργασίας στο Δημόσιο, μέσω της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ

Job-Outside-Field-FeaturedApplying-

Στην αρχική σελίδα του ΑΣΕΠ και συγκεκριμένα στην καρτέλα Πίνακες θέσεων Εργασίας, υπάρχουν πίνακες θέσεων εργασίας για κάθε είδος διαγωνισμού, όπως: Σειράς Προτεραιότητας (ΑΣΕΠ – Φορέων), Γραπτοί (ΑΣΕΠ), Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού (ΑΣΕΠ – Φορέων), Εποχικού Προσωπικού (Φορέων) και Προσωπικού Μερικής Απασχόλησης (Φορέων).

Σε όλους τους πίνακες υπάρχει δυνατότητα φιλτραρίσματος των δεδομένων που εμφανίζονται κάνοντας χρήση της επιλογής «Φίλτρο Αναζήτησης».

Οι συγκεκριμένοι πίνακες περιέχουν θέσεις εργασίας για τις οποίες οι ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων δεν έχουν λήξει ή δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα από τους αρμόδιους Φορείς. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην επιλογή Διαγωνισμοί που Αναμένονται, ο κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης μπορεί να ενημερωθεί σχετικά με προκηρύξεις Φορέων Τακτικού Προσωπικού που έχουν εγκριθεί από το ΑΣΕΠ και αναμένεται η έκδοση του απαιτούμενου ΦΕΚ. Σημαντική βοήθεια στην αναζήτηση θέσεων εργασίας διαγωνισμών που διεξάγονται από το ΑΣΕΠ, αποτελεί και η ενότητα Εύρεση Εργασίας.

Επιλέγετε αρχικά την κατηγορία προσωπικού που σας ενδιαφέρει (ΕΕ-ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ-ΥΕ) και πατάτε Αναζήτηση. Στη συνέχεια μπορείτε να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης επιλέγοντας Τίτλο Σπουδών, Ειδικότητα, Φορέα, Τόπο και Είδος Διαγωνισμού.

Τα αποτελέσματα της αναζήτησης εμφανίζονται ακριβώς από κάτω.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …