Απλήρωτοι στα Σ/Μ «ΚΑΡΦΟΥΡ – ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, DIA»-Η ανακοίνωση του Σωματείου

carrefour-marinopoulos

Την επόμενη εβδομάδα έχει την διαβεβαίωση ότι θα καταβληθούν οι μισθοδοσίες, το σωματείο εργαζομένων στις επιχειρήσεις «ΚΑΡΦΟΥΡ – ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, DIA», το οποίο συνεδρίασε και με ανακοίνωσή του προ τα μέλη του, γνωστοποιεί τις αποφάσεις του:

"Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, εργαζόμενοι στο Μαρινόπουλο σε όλη την Ελλάδα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, αφουγκραζόμενο την ανησυχία και αβεβαιότητα που διακατέχει το σύνολο των εργαζομένων στις σημερινές συνθήκες, έχοντας πάντα μοναδικό γνώμονα και σκοπό τον με οποιοδήποτε τρόπο καθημερινό αγώνα για την διασφάλιση των συμφερόντων των εργαζομένων αλλά και τιμώντας στο ακέραιο την για πάνω από 35 χρόνια εμπιστοσύνη του συνόλου των εργαζομένων της επιχείρησης και όχι μόνο, συνεδρίασε προκειμένου να εξετάσει τις εξελίξεις στην Εταιρεία και τις όποιες καθυστερήσεις της μισθοδοσίας. Θεώρησε, αν μη τι άλλο, αποτέλεσμα της καθημερινής αγωνιστικής παρέμβασης τόσο του ίδιου του Δ.Σ. όσο και του συνόλου των Παραρτημάτων και των εργαζομένων σε όλη την Ελλάδα:
α) την καταβολή άμεσης προκαταβολής από τις 31/03/2016 σε εκατοντάδες εργαζόμενους,
β) την καταβολή του μεγαλύτερου μέρους της μισθοδοσίας την Πέμπτη 07/04/2016 και ολόκληρου σε κάποιες κατηγορίες και

γ) την κατηγορηματική δέσμευση του ίδιου του Μαρινόπουλου ότι είναι η τελευταία φορά που υπάρχει παρόμοιο πρόβλημα και ότι το υπόλοιπο μέρος της μισθοδοσίας θα καταβληθεί αυστηρά μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Συνάδελφοι, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας καλεί όλους τους εργαζόμενους στην επιχείρηση να ατσαλωθούμε ακόμη περισσότερο μέσα από το Σωματείο μας και συσπειρωμένοι γύρω από αυτό, μηδενός εξαιρουμένου, να περιφρουρήσουμε σαν κόρη οφθαλμού την ενότητά μας και να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε σε αγωνιστική επαγρύπνηση και ετοιμότητα, για όλα τα ενδεχόμενα, αγνοώντας τους διάφορους διασπαστές, προβοκάτορες αλλά και καπηλευτές των αγώνων και της αγωνίας μας, μέσω και των συνδικαλιστικών παραμάγαζων που έχουν στήσει”.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μείωση στο έλλειμμα του Ισοζυγίου Τρεχουσών Συναλλαγών στο 6,3% του ΑΕΠ το 2023

Οι εξαγωγές μειώθηκαν κατά 8,0% και οι εισαγωγές κατά 12,3%  Μείωση κατά 7,1 δισεκ. ευρώ, …