ΔΩΡΕΑΝ τεστ ΠΑΠ

cf2b3-test-papa-xersoniso

Την  Κυριακή 17-4-2016  στις  18:00  στην αίθουσα εκδηλώσεων  στο Δημαρχείο του Χαιδαρίου η ομάδα Μαιών –Μαιευτών «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ»,  θα πραγματοποιήσει ομιλία για την Προαγωγή & Πρόληψη  Υγείας   της γυναίκας, στο πλαίσιο της εβδομάδας  για «ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ ΠΑΠ» που θα πραγματοποιηθεί στις 18-19-20-21-22/ 4/2016   από την ομάδα  στο Δημαρχείο   ΩΡΕΣ: 15:00-20:00.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ  ΧΩΡΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Το πρόγραμμα  της ενημερωτικής ομιλίας αναλυτικά

ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ

Θα πραγματοποιηθεί  ενημέρωση  από τις Μαίες, για την σημασία της γνώσης  της ανατομίας του γυναικείου σώματος. Πραγματοποιώντας «μάθημα ανατομίας», με  προβολή εικόνων  και επίδειξη προπλασμάτων  για  εύκολη κατανόηση.

ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ

Στην ομιλία αυτή θα  δοθούν οδηγίες από τις  Μαίες, για την περιποίηση και την υγιεινή  του γυναικείου σώματος. Ακόμα θα  συμπεριλήφθουν  όλα τα σημάδια αναγνώρισης διαφόρων γυναικολογικών  θεμάτων ανά σημείο,  που θα πρέπει να μας προβληματίζουν για έλεγχο από κάποιο ειδικό. Τέλος η σημασία και  οι τρόποι  αντισύλληψης.

ΕΛΕΓΧΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ

Η σημασία του Τεστ ΠΑΠ  ως διαγνωστικό μέσο και η ιστορία του. Σε αυτό το σημείο Θα πραγματοποιηθεί , ενημέρωση από τον κ. Πέτρο Καρακίτσο  καθηγητή Κυτταρολογίας  ΕΚΠΑ, Διευθυντή Εργαστηρίου Διαγνωστικής Κυτταρολογίας Π.Γ.Ν. «Αττικόν»

ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ

Οι διαγνωστικές εξετάσεις που υπάρχουν και αφορούν τη γυναίκα αλλά και η σημασία  της πρόληψης για την υγεία της γυναίκας και όλης της οικογένειας.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Οι αποφάσεις

Οι αποφάσεις που πάρθηκαν στο περιθώριο της συνεδρίασης της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση …