Για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικους διώκονται γνωστοί τηλεπαρουσιαστές(ΦΩΤΟ)

paidofilos

Γνωστοί εργαζόμενοι καναλιού κατηγορούνται για σεξουαλική επίθεση σε βάρος τεσσάρων ανηλίκων ηλικίας από 11 έως 15 ετών, την περίοδο 1996-1999.

Το πολύ γνωστό ζευγάρι, εργάζεται στο Βρετανικό δίκτυο BBC, που για άλλη μία φορά αποτελεί αρνητική είδηση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πρόκειται για φορά τους Tony και Julie Wadsworth, που στις 11 Μαίου καλούνται να παρουσιαστούν ενώπιον των δικαστών και να δώσουν εξηγήσεις κατά την διάρκεια εκδίκασης του νέου αυτού σκανδάλου στο χώρο των Βρετανικών Μέσων Ενημέρωσης.

Εναντίον τους υπάρχουν καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες, πρότεινε άσεμνες πράξεις σε παιδιά κάτω των 16 ετών, αποτελεί ποινική αδίκημα στη Βρετανία.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σεισμός στα Χανιά νότια της Σούγιας

Σεισμός τώρα στα Χανιά μεγέθους 3.8 Ρίχτερ με επίκεντρο νότια της Σούγιας Χανίων   Γεωδυναμικό …