Το διπλό πρόσωπο Δρίτσα στην υπόθεση του ΟΛΠ(VIDEO&ΦΩΤΟ)

dritsas_limani

Η αντίστροφη και τυπικά μέτρηση για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ, ήταν στις 9 Φεβρουαρίου όταν ο  υπουργός Ναυτιλίας Θεόδωρος Δρίτσας προέβη σε εκτίμηση ότι η διαδικασίες ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα καλοκαιριού, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στις 8 Απριλίου, οπότε στο Μέγαρο Μαξίμου από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπτα, έπεσαν οι τελικές υπογραφές της σύμβασης-πώλησης για τον ΟΛΠ, ανάμεσα στο ΤΑΙΠΕΔ και την China COSCO Shipping Corporation.

Για να κάνουμε όμως μια μικρή αναδρομή, γιατί καλό είναι να μάθουμε σε αυτή την χώρα να έχουμε μνήμη........Όταν θυμόμαστε αποφεύγουμε επανάληψη των λαθών......

Ποια ήταν η αντιπολιτευτική στάση του σημερινού υπουργού;

dritsas_olp2

Ο Θεόδωρος Δρίτσας, όχι μόνο ήταν υπέρ της ακύρωσης της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ, αλλά έπαιρνε μέρος στο σύνολο των διαδηλώσεων εκείνης της εποχής με την ιδιότητα του βουλευτή Πειραιά, με σύνθημα «όχι στην αποκρατικοποίηση του ΟΛΠ».

dritsas_olp

Μιλούσε σε τηλεοπτικές εκπομπές κατά της ιδιωτικοποίησης, έκανε αναρτήσεις στα προσωπικά προφίλ στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, που υπάρχουν, για να καταδεικνύουν πως γίνονται οι πολιτικοί όταν από αντιπολίτευση αναλαμβάνουν την διακυβέρνηση.

Από τις πιο σημαντικές δηλώσεις του:

«Σύσσωμος ο Πειραιάς διαδηλώνει και αντιστέκεται στο ξεπούλημα του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας, που μεθοδεύει η κυβέρνηση για να εξυπηρετήσει τους δανειστές, ντόπια και ξένα συμφέροντα.

dritsas_olp3
Ολόκληρη η πόλη, τα επιμελητήρια, οι κοινωνικοί και συνδικαλιστικοί φορείς είναι αποφασισμένοι να εμποδίσουν τα κυβερνητικά σχέδια, που ανέλαβε να υλοποιήσει με σκανδαλώδεις διαδικασίες, το ΤΑΙΠΕΔ και οδηγούν σε αργό θάνατο τις εργασιακές σχέσεις, τη ναυπηγοεπισκευή, μια σειρά από εταιρείες, που δραστηριοποιούνται μέσα και έξω από το λιμάνι, το τοπικό εμπόριο και τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις του Πειραιά με τα νησιά».

Οι δηλώσεις την σημερινή εποχή μένουν και δεν αποτελούν για όσους έχουν μνήμη λόγια του αέρα, όπως όταν ο υπουργός δήλωνε κατά της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ, όταν προσερχόταν στο Προεδρικό Μέγαρο, στην πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για να ορικιστεί αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας.....

Για να τις ακούσουμε:

Τώρα υπεραμύνεται της πώλησης, γιατί οι κωλοτούμπες, αιτιολογούνται: "Σώζουμε την χώρα"....

Έτσι λένε τώρα........

Αντί για "Ξεπουλάμε την Ελλάδα", που είναι και η ωμή αλήθεια...........

Να θυμάστε λοιπόν........Αξία ανεκτίμητη!!!

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος: Δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας

Ο βουλευτής, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, προσήλθε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων Παράσταση …