Εθνικό πένθος-79 οι νεκροί(VIDEO&ΦΩΤΟ)

1455464965-1697-620x400

Στους 79 ανέρχονται οι νεκροί της πυρκαγιάς που ξέσπασε και κατέστρεψε ολοσχερώς, την ώρα που ήσαν σε αυτόν χιλιάδες πιστοί, ναό στη νότια Ινδία, όπου ήταν σε εξέλιξη η εκδήλωση υποδοχής του  Ινδουϊστικού νέου έτους.

Τουλάχιστον 79 οι νεκροί από την πυρκαγιά στην Ινδία

Οι τραυματίες ξεπερνούν 200 οι τραυματίες, με την εκτίμηση των αρχών να φοβούνται αύξηση των νεκρών, καθώς πολλοί τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η πυρκαγιά ξέσπασε όταν ένα από τα πυροτεχνήματα για την υποδοχή του Ινδουϊστικού νέου έτους, από λάθος χειρισμό, έπεσε στο υπόστεγο όπου φυλάσσονταν τα υπόλοιπα, και πυροδότησε έκρηξη, από την οποία αποκολλήθηκαν τμήματα του ναού που έπεσαν πάνω στους πιστούς.

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αναδρομικά το επίδομα μητρότητας σε μη μισθωτές μητέρες. Προθεσμία αιτήσεων

Άνοιξε η πλατφόρμα για την καταβολή του επιδόματος μητρότητας και σε μη μισθωτές, δηλαδή σε …