ΕΚΘ: Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στην ΕΛΒΟ - Σε κινητοποιήσεις

elvo

«Οι εργαζόμενοι στην ΕΛΒΟ προσπαθούν δυο μήνες μετά τις διαβεβαιώσεις του ίδιου υπουργού πως θα κάνουμε προσπάθεια να γίνει επανεκκίνηση της ΕΛΒΟ, να πάρουν μια απάντηση από επίσημα κυβερνητικά χείλη για το εργασιακό μέλλον τους, αλλά αντί για αυτού η βιομηχανία καταρρέει και ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας κ. Βίτσας, επισκέπτεται την πόλη της Θεσσαλονίκης και αναζητεί την καλύτερη δυνατή λύση στο προσφυγικό, μη κοιτώντας το δικό μας πρόβλημα».

Αυτό επισημαίνει στην ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, που το μεσημέρι της Τρίτης, έχει προγραμματίσει από κοινού με τους εργαζόμενους της ΕΛΒΟ, συνέντευξη τύπου στις 11 το πρωί και αμέσως μετά πορεία στο κέντρο της συμπρωτεύουσας.

«Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι της απαξιωμένης Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων Θεσσαλονίκης, ΔΕΝ αντέχουν άλλο την παρατεταμένη οικονομική ασφυξία και ζητούν να δοθεί μια λύση στο αδιέξοδο της εταιρείας», καταλήγει η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνομιλίες Ελλάδας - Τουρκίας: Καλό κλίμα, καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές στον 6ο γύρο

Λίγες μόνο εβδομάδες πριν από την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τουρκία - Τι …