Ένας εργαζόμενος που του αξίζει η απόλυση(VIDEO&ΦΩΤΟ)

attached_image0-2938

Είναι γεγονός ότι ζούμε σε μία εποχή που προκαλεί αναστάτωση η κάθε απόλυση, όμως υπάρχουν περιπτώσεις σαν αυτή που θα παρακολουθήσετε  παρακάτω, που είναι αναγκαίο και τίμιο να απολυθεί ο εργαζόμενος, που δεν σεβάστηκε ούτε την δουλειά του αλλά κυρίως τους εργοδότες του που δίνουν καθημερινά απολογία για την συμπεριφορά του.

kdfsfjsdh3.jpg

Πρόκειται για γυναίκα εργαζόμενη, οι πράξεις της οποίας έκαναν τον γύρο του κόσμου, εξευτελίστηκε, φυλακίστηκε, βγήκε με εγγύηση και πρέπει να απολυθεί, από την στιγμή που σήκωσε το χέρι της και χτύπησε επί ώρα εξευτελίζοντας μικρό μαθητή, μπροστά στους συμμαθητές του.

kdfsfjsdh2.jpg

Ο λόγος δεν μας ενδιαφέρει….Κάποιες φορές σημασία έχει η πράξη και όχι η αιτία, όταν το θέμα αφορά ένα παιδί και μάλιστα άλλων γονέων και όχι δικό της….

Μάλλον αυτό σκέφτηκαν και οι συμμαθητές του παιδιού, που δεν μπορούσαν να αντιδράσουν στην μαινόμενη καθηγήτριά τους, αλλά έκανα κάτι ίσως πιο αποτελεσματικό…

Τράβηξαν σε βίντεο από το κινητό τους όλο το περιστατικό, το ανάρτησαν στο διαδίκτυο, το είδε η αστυνομία του Τέξας, την εντόπισε και την συνέλαβε….

Δείτε τη συμπεριφορά εργαζόμενης και δει εκπαιδευτικού….

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Aston Martin: Διπλασίασε τις ζημιές

Σταμάτησε την παραγωγή βασικών μοντέλων και ετοιμάζεται να φέρει να μοντέλα στην αγορά  Διευρύνθηκαν οι …