Κόψτε το κάπνισμα και τινάξτε τον προυπολογισμό στον αέρα-Αυξήσεις!

tsigara_0

Κόψτε το κάπνισμα να τινάξετε στον αέρα τον προυπολογισμό και την συμφωνία Κυβέρνησης-Δανειστών, ώστε να τρελάνετε τελείως τους εκπροσώπους του κουαρτέτου ακυρώνοντας στην πράξη τον σχεδιασμό τους για έμμεσους φόρους, που δεν μπορεί να πράξει η Ελληνική κυβέρνηση, που έχει ξεχάσει από το λεξιλόγιο της, το «ΟΧΙ» και το «στήριξη στους αδυνάτους».

Και αυτό σας το προτείνουμε γιατί βρισκόμαστε ένα βήμα μόλις από τη νέα αύξηση των πακέτων τσιγάρων, ώστε να καλυφθούν οι μαύρες οικονομικές τρύπες….

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, ότι εντός του προσεχούς άμεσου διαστήματος, τα φθηνά τσιγάρα, που δεν τα καπνίζουν οι κατέχοντες, αλλά ο φτωχός λαός, θα αυξηθούν από 0,15 με 0,20 ευρώ το πακέτο, γιατί το μέτρο έχει ήδη κλειδώσει, στην συμφωνία, έπειτα από την «πίεση» του καουαρτέτου.

Άλλωστε οι Έλληνες αριστεροί υπουργοί, έχουν χοντρούς τραπεζικούς λογαριασμούς και η αύξηση δεν θα ζημιωθούν από αυξήσεις μεταξύ 0,15 με 0,20 ευρώ, το πακέτο!

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παππάς από Βόλο: Να μην επικρατήσει η αδράνεια μετά την καταστροφή

Την ανάγκη να υπάρξει άμεση οικολογική και οικονομική αποκατάσταση της περιοχής επισήμανε ο πρόεδρος της …