Τριμερή για την "Ηλεκτρονική" στο Υπουργείο Εργασίας

elektroniki-ilektroniki-katastima

Την Πέμπτη 14 Απριλίου στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος, στο  Υπουργείο Εργασίας, η τριμερής «συμφιλιωτική συνάντηση», σε μία προσπάθεια να μην ενταχθούν στην ανεργία οι εκατοντάδες εργαζόμενοι της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΑΕΕ.

Το ζήτημα ανέκυψε την περασμένη εβδομάδα όταν ανακοινώθηκε ότι μετά από τρία χρόνια προσπαθειών, η εταιρεία δεν μπορεί να ανακάμψει και το κλείσιμο των 55 καταστημάτων της είναι μονόδρομος.

Πάντως για άλλη μία φορά το υπουργείο Εργασίας εμφανίστηκε αδιάφορο στο να ασχοληθεί με το ζήτημα από μόνο του και αυτό το πράττει μετά από αίτημα των εργαζομένων, που κατά τα άλλα προασπίζει τα συμφέροντά τους.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φωτιά τώρα στον Νέο Κουβαρά Αττικής

Φωτιά τώρα, απόγευμα Παρασκευής 26.7.2024, σε χαμηλή βλάστηση στα Καλύβια Θορικού στον Νέο Κουβαρά Αττικής …