Catching Jobs Letters Showing Work And Careers

300 προσλήψεις αορίστου χρόνου

Catching Jobs Letters Showing Work And Careers

Μέσω ΑΣΕΠ, με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, θα προσληφθούν επιπλέον 300 άτομα, σε συνολικά 30 ειδικότητες μέσα στην τρέχουσα χρονιά στην ΕΥΔΑΠ.

Οι προσληφθέντες θα ανήκουν σε όλες τις εκπαιδευτικές κατηγορίες, για την κάλυψη των αναγκών της  εταιρείας ύδρευσης, όπως εργάτες αποφοίτους υποχρεωτικής εκπαίδευσης και αποφοίτους Λυκείου και Πανεπιστημίου για τις υπόλοιπες κενές θέσεις.

Όπως ανακοίνωσε το Δ.Σ της ΕΥΔΑΠ, η απόφασή του για προσλήψεις είναι εναρμονισμένη με την 22.3.2016 εισήγηση της Διεύθυνσης Ανθρώπινων Πόρων αλλά και την εισήγηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε, Ιωάννη Μπενίση και το νόμο Ν.2190/1994.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ερντογάν: Γιατί επαναφέρει της «γκρίζες ζώνες» λίγο πριν συναντήσει τον Μητσοτάκη

Ενοχλεί τον Τούρκο πρόεδρο το ότι η ελληνική κυβέρνηση επιθυμεί να προστατέψει το περιβάλλον των …