Εργατικό Κέντρο Κρήτης: Καλπάζει η ανεργία και η μαύρη εργασία!(VIDEO)

eki

Κατά 18%  αυξήθηκε η ανεργία στο νησί της Κρήτης το 2015, καθιστώντας πρωταθλητή της ανεργίας το Ηράκλειο και σημαίνοντας συναγερμό στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, που φοβάται ότι με τα νέα μέτρα που ετοιμάζονται με πρόσχημα την αξιολόγηση και την ολοκλήρωσής της, θα δώσουν το χαριστικό χτύπημα  στο νησί, όσο αφορά στην εκτίναξη της ανεργίας, για την οποία δεν λαμβάνονται μέτρα για να ανακοπεί, τουλάχιστον.

Είναι χαρακτηριστικές άλλωστε οι δηλώσεις του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιου Βοριά στον 9.84, οι οποίες αποτελούν κραυγή απόγνωσης.

«Χωρίς πολιτικές ανάπτυξης και ανακούφισης των λαϊκών στρωμάτων, με τις ευέλικτες μορφές απασχόλησης να κάνουν θραύση μαζί με την μαύρη αγορά εργασίας, η κατάσταση θα επιδεινώνεται, γιατί στην Κρήτη, η ένταση της ανεργίας αγκαλιάζει ακόμη και τις μέχρι πρότινος περιστασιακές μορφές ανεργίας, όπως ήταν ο τουρισμός», δήλωσε ο κ. Βοριάς, προσθέτοντας:

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για την τροποποίηση του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας

Εναρμόνιση με τον νέο δικαστικό χάρτη - Την Τρίτη στην αρμόδια επιτροπή Κατατέθηκε στη Βουλή …