Προσοχή για τους επιχειρηματίες της Αχαίας-Προσπάθεια εξαπάτησής τους

epimelitirio577900

Ανακοίνωση ενημέρωσης και προειδοποίησης των μελών του εξέδωσε το Επιμελητήριο Αχαΐας, σχετικά με έγγραφο που έχουν λάβει στην αγγλική γλώσσα από εταιρεία με έδρα Ευρωπαϊκή χώρα, για το οποίο οφείλουν να είναι προσεκτικοί και να απευθυνθούν στο Επιμελητήριο.

«Μέλη του Επιμελητηρίου Αχαΐας έχουν λάβει ταχυδρομικά ένα έντυπο στην αγγλική γλώσσα, από εταιρεία με έδρα Ευρωπαϊκή χώρα, που προτρέπει τους παραλήπτες να το συμπληρώσουν με στοιχεία της επιχείρησης τους όπως ΑΦΜ, email κλπ, να το υπογράψει ο νόμιμος εκπρόσωπος της επιχείρησης και να το στείλει πίσω στον αποστολέα εντός προθεσμίας!

Δεν αναφέρεται τι είδους υπηρεσίες προσφέρονται εκτός από την καταχώρηση στα μητρώα και την ιστοσελίδα του αποστολέα των στοιχείων, δηλώνεται δε ρητά ότι δεν έχουν καμία σχέση με υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Παρακάτω όμως αναφέρεται ότι η επιχείρηση που θα το στείλει πίσω δεσμεύεται να καταβάλλει ετήσια αμοιβή 667 για τουλάχιστον 3 χρόνια και ορίζει αρμόδιο δικαστήριο για τυχόν επίλυση διαφορών στην χώρα του αποστολέα εκτός Ελλάδος.

Το Επιμελητήριο Αχαΐας παρακαλεί τα μέλη του σε περίπτωση που έχουν λάβει παρόμοια έγγραφα και δεν γνωρίζουν ακριβώς τη σημασία τους να επικοινωνήσουν μαζί του».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος: Δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας

Ο βουλευτής, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, προσήλθε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων Παράσταση …